Wednesday, September 5, 2012

Yarn along - Kotes es olvasas

I have two passions that keep following me in life. One of them is reading, and the other one is knitting. I am sure this is not a revelation for you, if you read my blog from time to time. However, today I am going to combine the two with this icon, Yarn Along.
The idea behind this icon is to match up two things you enjoy. It could be a description of a knitting, and some musings over a book; or it can be a picture to illustrate your progress in knitting/crocheting and the book.
This is how I join in with Ginny on Wednesdays about knitting and reading.

Ket dolog van amit soha nem unok meg, az olvasas es a kotes. Gondolom, ez nem nagy hir, ha mar olvastatok a blogot, de most elhataroztam, hogy osszekotom oket a Yarn Along gombbal.
Itt az az otlet, hogy ossze hozzuk azt, ami orommel tolt el minket. Az lehet egy kotes/horgolas leirasa, es egy konyvrol valo monfondirozas. Es lehet egy foto is, amin a konyv es az alakulo kotes/horgolas van.
Igy csatlakozom Ginny szerdai olvasok es kotok oldalahoz.


I have finished the Swallowtail shawl. This is a gift for my friend. As far as I know she loves the color. I love the yarn. I think it came out gorgeous. I might have to knit one for myself as well. 
Befejeztem a fecskefarku kendot. Nagyon szep lett. Szeretem nagyon ezt a fonalat. Ez ajandek lesz, es azt hiszem magamnak is kothetnek egyet, mert igen tetszik.

 I have started a hat for my godson. This is a trial knit, he tried it on yestereday, and it fits nice. Now I can start to reknit the hat with the yarn hold double. He is into robots so this is going to be a nice warm hat for him.
Ez a sapesz a keresztfiamnak keszul. Tegnap mar fel is probalta, es jo a meret. Ugy dontottem, hogy ket szallal azert melegebb lenne, igy ujra kezdem inkabb.


I started to listen to Swamplandia, and not into it. I am more than half way, but I wonder if the experience would have been different if I were to read it? This was the unofficial winner of this year's Pulitzer prize in literature.
Elkezdtem hangoskonykent a Swamplandiat hallgatni. Nem igen tetszik, pedig o volt a nagy eselyese a Pulitzer dijank 2012-ben. Mar tobb mint a felenel tartok, es azon filozom, hogy nem lett-e volna jobb/mas elmeny ha olvasom?

7 comments:

 1. Gosh...your shawl is positively beautiful. I just love the look of lacy shawls. The colors that you have chosen for the hat look great together!

  ReplyDelete
  Replies
  1. this is not a hard shawl to start with.... the color for the hat were picked from his jacket, to match. I also love both colors, together or separate they are so nice...

   Delete
 2. that shawl is stunning!
  and that robot hat, wow. you are amazing.

  ReplyDelete
 3. Keep up the great work purling knitty!

  ReplyDelete
 4. Mindig csodálom,hogyan tudtok ilyen pókháló-csodakendőket kötni!!!!!!
  A sapka remek lesz,gyönyörűek a színei!
  Könyvek...igen,azok nagyon kellenek.Pedig azt mondják,hogy visszaesett a vásárlás, nem tudom,én nem ezt látom a környezetemben.Főleg itthon,nálunk..)

  Ó, sikerülni fog a bébi!!!!A családban a napokban fog megszületni egy így fogantatott bébi.Annyira várjuk!
  Gondolok Rád!♥

  ReplyDelete