Monday, January 2, 2012

Happy New Year! -BUEK!

I am sorry for the silent treatment. I received discouraging news, and I am working to build myself and my psyche back to normal. My whole world view has shifted, values rearranged and I am trying to be humble and hopeful about life and the order of things in life. I have never waited so much for a clean slate aka new year to start !!!
We were over 35-45 when my husband and I met, and having a baby seems more complicated a project, than we ever thought.
Having gone through a series of medical exams we are ready to start this journey with the help of hormones and a positive attitude. I have read books about this process and it is time to let go of science, statistics and numbers and let faith in. I am a born skeptic, and this is a big lesson in life for me, and a reason to change and see everything in positive way.Tudom eleg sokaig nem jelentkeztem. Az az igazsag, hogy elkeserito hireket hallottam az orvosnal, es nehezen tudtam felepiteni a lelkemet es az elethez valo hozzaallasom is tett egy jo nagy kort, es az ertekek az eletben egeszen mashogy kezdtek kirajzolodni.... Azt hiszem meg soha nem vartam ennyire, hogy uj lappal indulhassak, nekem sokat jelent ez uj ev, uj lehetoseg remenye!!! Remelem szinkronban vagyok a vilag rendjevel, es probalok bizakodo es alazatos lenni. Nem konnyu, mert eleg nehezen tudok feldolgozni negativ dolgokat, es ugye nem en vagyok a fonok.
35-45 felett voltunk  a ferjemmel, amikor megismerkedtunk. Sajnos igy a a baba kerdes nem tunik olyan egyszerunek, mint mondjuk 15 eve lett volna.
Mindketten atestunk par vizsgalaton, es keszek vagyunk hormonok segitsegevel elkezdeni a baba projectet.  En egy eleg szkeptikus ember vagyok, es mivel elolvastam egy csomo konyvet errol, eleg nehez a tudomanyos statisztikai szamokat felredobom, es atvaltamom a rideg matekrol a hitre. De nincs mas lehetosegem, hiszen igy lesz teljes az eletunk. Ez egy olyan folyamat, ahol egyfolytaban tanulok, es az en pozitiv hozzaallasomon is nagyon sok minden mulik.

2 comments:

  1. Boldog új évet Neked is! Kívánok sok sikert a projekthez!

    ReplyDelete