Sunday, April 8, 2012

Happy Holidays! - Kellemes Husveti Unnepeket!


 The eggs were dyed with beets (came out brown, no leaf print there), paprika (came out almost invisible but the leaf print is really nice on it), red cabbage (came out really pretty blue with cypruss leaf motives) and curry (which became really light yellow with strawberry leaf motives).
A tojasokat termeszetes alapanyagokkal festettem meg, a barna szinu az cekla, aminem rozsaszinnek kellett volna kijonnie, azon nincs level nyomat. A paprikas az alig hagyott szint, viszont a level nyomata az olyan szepen kirajzolodott, hogy az karpotolt.A curris az halvany sarga lett es az eper levelek nem nagyon latszanak, de a szine tetszik. A voros kaposztas az a szep kek szin, es cuprus hajtasok a level motiumok.

 There is no Easter without the kitchy but cute and yummy Godiva rabbits, lambs and chicks.
 Es persze nincs unnep a kis giccses de finom csoki figurakkal.


Short bread cookies, that came out really crumbly, so I did not get to ice them, but maybe you have t wait a day, this morning they held up better...
Vajas suti, ami eleg porhanyos volt frissen, igy nem tudtam mazolni tegnap este. Ma reggel jobban neztek ki, lehet hogy varnom kellett volna egy napot a mazolas elott?

No comments:

Post a Comment