Tuesday, April 24, 2012

Third Annual Knitting and Crochet Blog Week, Photography and Composition - Harmadik Evi Kotes es Horgolas Hete a Blogokon, Fenykep es Kompozicio

This is week is the 3rd Annual Knitting and Crochet Blog Week. So as you know I don't need a special week to write about knitting or crocheting... However this week we will all write about craft related creativity each day, and that I find fascinating. We often see the finished products, but how do we really get there?
Today is the second day of discussing yarn or craft related ideas in our life.  If you plug into google 3KCBWDAY2 you will find out what other crafty bloggers think about today's topic.
The topics for today is photography. This can relate to your yarn or  just a clever composition related to your craft. The main emphasis is on imagination.
I am going to share with you a fridge magnet that I received almost 10 years ago as a gift.... and still cherish it a great deal. Even though you can see that one of the needles is missing an edge, (it must have broken as it fell down from the fridge) it is still special. Hard to see perhaps, but the whole thing is not wider than 2 inches. I am not aware where it was bought, but it was somewhere close to Morristown, NJ.

 
 Ez a 3. ev, hogy egy hetre sorra kerul a kotes es horgolas hete a blogokban. Mondjuk nalam gyakrabban, mert ez az ami teljesse teszi a napjaimat. Viszont orulok, hogy igy osszejovunk, es irunk egy-egy temarol naponta, hogy mi is az az ut, ami a kesz alkotashoz vezet.
Ma van a masodik napja hogy a kotesrol irhatok es mutathatom meg mi is az ami naponta inspiral. Ez a bejegyzes a fotozassal fugg ossze, a kep temaja lehet fonal, alkotas vagy csak valami ami a koteshez kapcsol teged. A kretivitas a lenyeg.
Ha beirod a google keresobe, hogy 3KCBWDAY2 akkor ott olvashatod hogy mit gondolnak mas blogosok a mai nap temajarol, es milyen kis klassz fotokkal rukkoltak elo.
En egy kis huto magnest mutatok be nektek, amit lassan mar 10 eve kaptam ajandekba. Bar igy nem jon ki a kepen, de az is meg az erdekessege hogy az egesz nincs  5 cm szeles. Annyit tudok rola, hogy Morristown (New Jersey allam) kornyeken vettek nekem anno.  Nagy becsben tartom meg ma is... (bar letort a tu egyik vege, amikor leesett a hutorol)


No comments:

Post a Comment