Wednesday, April 11, 2012

Yarn along -Kotes es olvasas

I have two passions that keep following me in life. One of them is reading, and the other one is knitting. I am sure this is not a revelation for you, if you read my blog from time to time. However, today I am going to combine the two with this icon, Yarn Along.
The idea behind this icon is to match up two things you enjoy. It could be a description of a knitting, and some musings over a book; or it can be a picture to illustrate your progress in knitting/crocheting and the book.
 This is how I join in with Ginny on Wednesdays about knitting and reading.

 I am showing pictures of a shawl blocking. This is Layered, which is 2 shawls in one. This was a test-knit, that I finished too late.I am bummed out about it, since I was so happy I could knit it.  I yet have to take proper pics of it and send it to Diane. She is very talented, check out her other designs as well!


As I knit I listen to The Help. I am almost done with "reading" the book. I am sad it is going to end!!! I still did not see the film... do you ever do this, that you want to read the book first, and then see the film adaptation? Ket dolog van amit soha nem unok meg, az olvasas es a kotes. Gondolom, ez nem nagy hir, ha mar olvastatok a blogot, de most elhataroztam, hogy osszekotom oket a Yarn Along gombbal.
Itt az az otlet, hogy ossze hozzuk azt, ami orommel tolt el minket. Az lehet egy kotes/horgolas leirasa, es egy konyvrol valo monfondirozas. Es lehet egy foto is, amin a konyv es az alakulo kotes/horgolas van.
Igy csatlakozom Ginny szerdai olvasok es kotok oldalahoz.
Ket kepet rakok fel errol a kendorol. Layered a neve, mert ket kendo van osszefogva, es igy retegesen alkotnak egyet. Valahogy nagyon lemaradtam ezzel a tesztkotessel, pedig ugy orultem neki. Meg nem is szedtem le a tukrol, hogy az eseserol is csinalhassak par kepet, es elkuldhessem Diana-nak. Nezzetek meg mi mindent tervez, mert szerintem tehetseges es szepek a munkai!


Mikozben kotok, A Segitseg cimu konyvet hallgatom. Sajnalom, hogy mar majdnem a vege fele jarok, mert nem szeretnem hogy vege legyen. A filmet meg direkt nem neztem meg, mert elobb a konyvet akartam "kiolvasni". Ti is szoktatok ilyent csinalni, hogy elobb jon a konyv olvasasa, es utan a film, ha van rola film adaptacio?

4 comments:

 1. Replies
  1. Kim here it is on Raverly, It is a really nice pattern to knit!!!
   http://www.ravelry.com/projects/purlingknitty/layered

   Delete
 2. Köszönöm ,hogy meglátogattál és írtál!Így én is megtalálhattalak!
  Nagyon tetszik a kötés és könyvről való gondolataid!
  Van úgy.hogy előbb a könyvet olvasom és utána nézem a filmet és van,amikor fordítva..:)

  ReplyDelete