Friday, May 6, 2011

A perfect spring day

This morning my husband had to pick up our car from the Auburndale Tires. We have left it there because about two weeks ago someone backed into it in the park and ride, and smashed the container for the window washing liquid. The left front panel on the outside was bent, but thanks to the durability and great craftsmanship of Subaru, this was not the biggest issue. First they sent the wrong part to the car care center, but eventually everything worked out, and have to say people are really nice and professional there.
So it is not every day that I get a chance to walk him to the bus stop. It was the perfect morning for it. Sun tickling your face, warm, flowers blooming, and trees swinging their arms toward you to say hello.
I took my camera to take pictures of the neighborhood, and to introduce where I live. Tegnap felhivtak minket, hogy kesz az autonk, igy ma reggel a ferjem elment erte, az Auburndale Tires-ba, mielott becaptatott volna a munkahelyere. Kb. ket hete valaki a merto parkoloban, ( ez egy fizetos parkolo,  kora este a baseball stadion parkoloja, napkozben meg a munkaba igyekvo emberek hasznaljak, hogy metroval mehessenek tovabb a varos fele) hatra tolatott, de nem igen zavarta, hogy ott all az auto. Az ablak tisztito tartaly megrepedt, es a bal elso panel egy kicsit domborodott lett es az also sarvedo lesett. De azt kell hogy mondjam, hogy a Subaru az egy nagyon strapa auto es jol van megtervezve. A szerviz csak azert tartott ennyi ideig, mert elso alkalommal rossz tartalyt kuldtek ki, mas volt a model szama, de maga a szerviz es a szerelok nagyon kedvesek es tudjak hogy mit csinalnak.
Szoval nem minden nap fordul elo, hogy busszal megy a ferjem valahova is. Igy megragadtam az alkalmat es a fenykepezogepet es elkisertem a busz megalloba. Gyonyoru reggel .... a napfeny simogatta az arcunk, kellemes az ido, nyilnak a tavaszi viragok, es a fak integettek az agaikkal ahogy elhaladtunk melettuk. Ugy gondoltam, hogy ha mar ilyen bodult a termeszet, akkor most kell hogy bevezesselek benneteket a kis kornyezetunkbe, ahol lakunk.


2 comments:

  1. Brigi, gyönyörű környezetben laktok, öröm lehet minden nap végigsétálni az utcákon, köszi gyönyörűek a fotók:))

    ReplyDelete
  2. koszi Moni:) nem sokan setalnak errefele, mindenhova autoval jarnak inkabb:)
    Thanks Moni:) indeed it is a beautiful area where we live. But you don't see a lot of people walk around here, almost everybody prefers to drive :)

    ReplyDelete