Yesterday my wonderful husband came home with one of my favorite flowers, peonies :)
It was a treat as we both were a day late realizing our ten month anniversary :) I managed to pull of a nice dinner as well. A nice dinner is where I set out to cook a dish, and it looks nicely presented and my husband will want to have it again. You have to know, that my husband is a great cook, and I spent most of my time up until now going to art theaters and reading literature. Food was secondary... so this is a new experience for me...
Ma reggel gyorsan kicaptattam a kertbe, es a kis petrezselymet (az olaszosat persze) es koriandert be raktam a puha foldbe, mielott meg elkezdett volna esni. A hetvegen vettunk par csemetet, es ezekre nem kerult sor. A tobbit mar a ferjem berakta a kis vetemenyesbe, elotte szepen felasta, es komposztot rakott a foldbe.... aztan jott a paradicsom, paprikak, persze mind csipos es bazsalikom. A rozmaring minden telet atveszel, es most eppen meg viragzik is.
Amikor haza jott a ferjem, latom am, hogy viragcsokor van nala. Nahat! Es gyonyoru punkosdi rozsa kukkantott ki a csomagolasbol. Egy nap elmaradassal emlekeztunk meg a 10 honapja kimondott igen-rol. Tegnap este elo rukkoltam egy jo kis recepptel, mar megint az internetrol, hiaba van egy csomo szakacskonyvunk, es sikere volt:) Ez azert nagy szo, mert en nem vagyok nagy fozos, a ferjem meg az, igy ha azt mondja, hogy ezt maskor is megenne az siker. (szamomra meg a prezentacio, a szep terites es a kaja kinezete) Hat van mit bepotolnom, mert hajadon koromban engem inkabb a muvesz filmek es a konyvek erdekeltek...
Picture: Bon Apetit magazine |
csirke pesto martasban
Yay, Brigi!!!
ReplyDeleteIt's a very good start!!! Keep it coming!:)
Thanks Nonna :)
ReplyDelete